Zilveren Kruis

Zilveren Kruis logo

Zilveren Kruis is onderdeel van de Achmea, Nederlands grootste verzekeraar. Als je op vakantie gaat dan is het slim om vooraf een reisverzekering af te sluiten. Vaak vergeten we een verzekering af te sluiten voor een weekendje weg. Dit kan ons duur komen te staan als je op vakantie in de problemen komt. Je kan bijvoorbeeld in het ziekenhuis belanden en dit wordt niet meer door de basisverzekering betaalt. Het Zilveren Kruis kan je helpen om de medische kosten te betalen. Dit is slechts één voorbeeld waarvoor een Zilveren Kruis reisverzekering slim is om af te sluiten. Je kan zo zorgeloos genieten van je weekendje weg of uitgebreide vakantie in het buitenland. Uiteraard kan ook een weekendje weg in eigen land slim zijn om te verzekeren met een reisverzekering. Bij een diefstal of inbraak in je vakantiewoning zijn jouw spullen gewoon verzekerd.

Een tijdelijke Zilveren Kruis reisverzekering afsluiten

Helaas kom je tegenwoordig bij diverse reisverzekeringen het module systeem tegen. Dit kan handig zijn als bijvoorbeeld zaken verzekerd zijn die je nooit gebruikt. Alleen zijn er vaak ook modules uit gevinkt waarvoor je juist een reisverzekering afsluit. Bij Univé kom je dit probleem niet tegen en heb je altijd een basis reisverzekering met de standaard modules die je nodig hebt. Deze modules kan je wel uitbreiden met bijvoorbeeld medische kosten in het buitenland. Als jouw weekendje weg in Nederland is, dan hoef je hier geen gebruik van te maken. Vervolgens krijg je een eenmalige premie voor een tijdelijke reisverzekering. Als je regelmatig op vakantie gaat dan kan je deze premie eventueel vergelijken met een doorlopende reisverzekering.

Doorlopende zilveren kruis reisverzekering

Bij een doorlopende reisverzekering bij Zilveren Kruis kan je kiezen uit verschillende soorten. Je hebt een basisverzekering deze is het meest voordelige van allemaal. Daarnaast heb je ook nog een uitgebreide doorlopende reisverzekering. Met deze verzekering zijn zaken als rechtsbijstand, vervangend vervoer en ongevallendekking standaard verzekerd. Als je dit allemaal niet nodig hebt dan kan je kiezen voor de basisverzekering. In de basis zit al een hoop inbegrepen zoals bagagedekking, gelddekking, wintersportdekking en personenhulp. Medische kosten in het buitenland is aanvullen bij zowel de basis als de uitgebreide doorlopende reisverzekering. Je kan eenvoudig zelf online kijken welke zaken je nodig hebt en welke niet.