Univé

Unive logo

Een Univé reisverzekering afsluiten is ideaal als je op vakantie gaat. Je kan bij de verzekeraar terecht voor een kortlopende of langlopende reisverzekering. Als je al verzekeringen hebt lopen bij Univé dan kan je rekenen op een pakketkorting. Deze korting loopt vaak op tot wel 10%. Dit is mooi meegenomen als je een reisverzekering afsluit. Het maakt niet uit of je alleen een weekendje weg gaat of regelmatig naar het buitenland vertrekt. Je kan bij Univé de reisverzekering afsluiten die bij je past. De prijzen die getoond worden bij Univé zijn inclusief assurantiekosten. Je schrikt zo niet van de extra kosten die achteraf door Univé berekend worden.

Kortlopende reisverzekering bij Univé

Je kan bij Univé terecht voor een kortlopende reisverzekering. Net als bij de ANWB kan je kiezen uit verschillende modules. Je bent zo niet verplicht voor dingen verzekerd waar je eigenlijk helemaal geen gebruik van maak. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor medische kosten in het buitenland. Als je alleen in Nederland op vakantie gaat dan heb je dit natuurlijk niet nodig. Dit is ook zo met de wintersportdekking. Als je nooit op wintersport gaat dan heb je deze dekking niet nodig. Vooral niet als je de verzekering afsluit voor een eenmalige vakantie. Je hoeft dan alleen af te sluiten wat je tijdens deze vakantie nodig hebt.

Doorlopende Univé reisverzekering

Afhankelijk van de duur van je vakantie kan een doorlopende reisverzekering een stuk voordeliger zijn. Je hoeft bijvoorbeeld geen poliskosten te betalen en de premie is lager. Nog een voordeel is dat echt alles verzekerd is dus grote vakanties en weekendjes weg. Je hoeft dus niet telkens weer aan de verzekering te denken en deze mee te nemen bij je boeking. Het vergeten van een reisverzekering kan je duur komen te staan. Bij Univé is dit geen probleem meer met de doorlopende reisverzekering. Je weet zo zeker dat je verzekering altijd geregeld is zelfs bij een dagje uit in eigen land. Mocht je portemonnee bijvoorbeeld gestolen worden dan kan je dit mooi opgeven aan de verzekering. Dit is het voordeel van een doorlopende reisverzekering bij Univé.